Nord Union d.o.o. - NetworKings sva prava su zadržana 2013.
Sigurnost na prvom mestu

Zalažemo se za sigurnost iznad svega, a to je obaveza u svemu što radimo. Naš aktivan pristup sigurnosti na radu stvara, kako vrednost za naše klijente, tako i sigurnost u radu naših zaposlenih. Našu sigurnosnu kulturu unapređuje svaki član tima kroz planiranje, proveru i ocenjivanje sigurnosne prakse na dnevnoj bazi. Naglašavamo da svi zaposleni imaju položene ispite o teorijskoj i praktičnoj osposobljenosti za bezbedan rad.

Bulevar kralja Aleksandra 197a, 11000 Beograd, Srbija      *telefon: +381 11 3809 580   *faks: + 381 11 3809 659
Kao izvođači radova, sa svakim novim zahtevom, trudimo se da maksimalno iskoristimo planirana sredstva Investitora na konto kvaliteta usluga i robe, a na obostrano zadovoljstvo, o čemu svedoče mnogobrojni projekti koje smo radili na području cele naše zemlje.

Na realizaciji projekata, naše preduzeće ostvaruje saradnju i upošljava veliki broj kooperativnih poslovnih partnera sa kojima smo u stanju da obezbedimo nabavku i isporuku najkvalitetnije opreme prema svetskim standardima. Blisko sarađujemo i sa organima državne uprave, gradskim službama i jedinicama lokalne samouprave.
project
project
safety photo
safety photo
networking logo
NetworKings
NORD UNION
Naše delatnosti - Sigurnost