network tester
splicer
Nord Union d.o.o. - NetworKings sva prava su zadržana 2013.
Alati, uređaji i sertifikati

Tokom proteklih godina uspešnog poslovanja, visokim kvalitetom svojih usluga i stečenim renomeom, preduzeće je uspelo da dobije fabričke instalaterske sertifikate vodećih svetskih kompanija za proizvodnju mrežne opreme, kao što su: „Schrack Technik“, „Corning“, „Kerpen“, „Panduit“, kao i sertifikat kompanije „Fluke“ o kvalitetu i stručnosti umeravanja linija.

 U nastavku, naša firma je sa uspehom prošla evaluaciju kreditne kuće Coface. Na osnovu rezultata ciklusa ocene celukopnog poslovanja, ispunjeni su uslovi za izdavanje elektronskog sertifikata  "Excellent SME" od strane Privredne komore Srbije."Excellent Small and Medium Enterprise - Excellent SME Serbia" sertifikat predstavlja potvrdu o bonitetu kompanije, dok njegovo prisustvo na web prezentaciji predstavlja potvrdu odgovornosti i kredibiliteta, ali i osigurava transparentnost i bezbednost poslovanja.

 Pored navedenih sertifikata, raspolažemo i odgovarajućim osnovnim sredstvima i sredstvima za obavljanje svoje delatnosti što podrazumeva odgovarajući vozni park, priručne mašine i alate potrebne za svakodnevni nesmetani rad.
Bulevar kralja Aleksandra 197a, 11000 Beograd, Srbija      *telefon: +381 11 3809 580   *faks: + 381 11 3809 659
fitel
FO tester
excellence SME
NetworKings
NORD UNION
networking logo
Alati, uređaji i sertifikati